Dos santcugatencs reben el Premi Gaudí als millors efectes visuals

Albert Martínez i Sergi Subirà han estat reconeguts com a part d'In Extremis Film Services per la pel·lícula 'Incerta glòria'

Els santcugatencs Albert Martínez i Sergi Subirà han estat reconeguts amb el Premi Gaudí als millors efectes visuals per Incerta glòria, d'Agustí Villaronga. Els dos santcugatencs formen part d'In Extremis Film Services, encarregada d'aquests efectes.

In extremis Film Services optava al reconeixement per dues de les pel·lícules en les quals han col·laborat durant aquest any, Incerta glòria i Proyecto Lázaro. Finalment, era Incerta glòria la que rebia el Premi Gaudí durant la gala celebrada el diumenge, 28 de gener, a la nit. Un guardó que, com explica Albert Martínez, "hem rebut amb molta emoció", i que els esperona "a seguir treballant moltíssim" per ampliar la llista de reconeixements en aquest sector.

Part de l'equip d'In Extremis Film services.



"L'any que ve, més i millor", assegura Martínez, qui ha anunciat que durant aquest 2018 s'estrenen diferents pel·lícules de les quals en són responsables dels efectes especials.

La pel·lícula per la qual s'ha reconegut els santcugatencs guanyava un total de 8 premis durant la gala dels Gaudí, entre ells, el de Millor actriu protagonista, per Núria Prims, i millor fotografia, per Josep M. Civit.

 
Comentaris

Destaquem