El santcugatenc Álvaro Soler, fenomen musical a Itàlia amb 'El mismo sol'

La cançó ha aconseguit ser durant tres setmanes la número 1 a Itàlia. Té 25 milions de reproduccions a Youtube

Álvaro Tauchert Soler és l'autor de 'El mismo sol', una cançó que està sent tot un èxit a països com Itàlia o Suïssa, on ha aconseguit ser la número 1. Aquest jove de 24 anys va néixer a Sant Cugat, va créixer entre la seva ciutat natal i el Japó, i actualment viu a Alemanya, on ha gravat el seu primer disc, que es titula Eterno Agosto. Va ser membre de la banda Urban Lights.

Des de la publicació del seu senzill El mismo sol es va convertir en una de les cançons de l'estiu a Itàlia. Però el que el va encimbellar va ser actuar com a artista convidat a la versió italiana de 'La Voz'. Ha estat durant setmanes número 1 a Itàlia, on ha aconseguit fins i tot un disc de platí, i també triomfa a altres països d'Europa com Suïssa, França, Alemanya, Àustria o Bèlgica. A Espanya en canvi, se'l coneix molt poc.

El mismo sol25 milions de reproduccions a Youtube i 10 milions de reproduccions a Spotify. Té tots els números per ser il tormentone de l'estate, el que aquí coneixem com la cançó de l'estiu, a Itàlia.

Videoclip de 'El mismo sol'

 
Comentaris

Destaquem