Els Gausacs posen el punt final a la millor temporada de la seva història

La XXI Diada de la colla ha tingut lloc aquest diumenge, 13 de novembre

Els Castellers de Sant Cugat han posat el punt final a la temporada aquest diumenge, 13 de novembre a la plaça d'Octavià.

La celebració de la XXI Diada Castellera de la colla l'han signat amb un 3 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8. Una actuació que tal com diu Àlex Castellarnau, un dels caps de colla, "l'actuació d'avui està assentada, és una actuació que és més difícil del que la colla es creu. L'hem fet cinc vegades en tota la nostra història. M'agradaria treure-la a passejar més del que hem fet".

Després de l'actuació d'aquest diumenge, que ha estat la cirereta del pastís a una temporada en què els Gausacs han aconseguit grans reptes, l'altre cap de colla, Biel Samsó, ha destacat que "és la millor temporada de la història. Pel que fa a la gamma bàsica hem reduït el número, a la gamma alta l'hem triplicat o més i pel que fa a l'assaig és el millor any de la història. Estem fent uns assajos d'un nivell excepcional. Tenim una sensació de satisfacció i de deures pendents, que ens encanta".

Pel que fa als deures pendents, Samsó ha senyalat que per la temporada que ve volen poder repetir el 5 de 8 i 7 de 8, així com donar continuïtat a les proves de 3 de 9, un castell que la colla vol treballar la temporada que ve.

La XXIa Diada de la colla ha comptat amb la participació dels Bordegassos de Vilanova, que han completat la seva actuació amb un 4 de 8, un 5 de7 i un 4 de 7 amb agulla.

Els Gausacs encetaran la temporada amb la seva tradicional actuació de Sant Medir, el 3 de març.

Reviviu el 2 de 8:

Els Bordegassos de Vilanova FOTO: Lali Àlvarez
Més informació
 
Comentaris

Destaquem