'Grans finestres' a Pou d'Art

La sala santcugatenca acull, del 9 de maig al 3 de juny, l'obra del fotògraf Marc Cirujeda

El fotògraf artístic Marc Cirujeda inaugura dissabte, 9 de maig, l'exposició “Gran finestres” a Pou d'Art de Sant Cugat. Una exposició formada per 40 fotografies panoràmiques realitzades i processades a l'estil de l'artista.

Fotografies que conserven la realitat del lloc, possiblement ja conegut pel públic, però mostrat d'una forma diferent i més atractiva. La mostra, que s'inaugura a les 19 hores, es podrà veure a la sala fins al 3 de juny.

Marc Cirujeda

Fragment d'una de les imatges de Cirujeda. FOTO: Marc Cirujeda

L'artista, en la seva pàgina web, explica que “el tipus de fotografia que més m'agrada i que té un fort caràcter és la fotografia panoràmica a color. M'he centrat en aquesta tècnica i l'he perfeccionada fins convertir-la en una tècnica complexa i dedicada, però crec que els resultats finals ho avalen”.

Com destaca, “abans de fer una fotografia concreta, penso en allò que m'interessa mostrar, busco informació al respecte a Internet i vaig a la localització triada”. I afegeix que “realitzo les fotografies que ja tenia en ment i quan arribo a casa les processo a la meva manera com artista. M'agraden les imatges força contrastades i saturades però sempre conservant la realitat del lloc i així poder mostrar-li al públic els llocs que possiblement ja coneixen d'una manera diferent i més atractiva”.

 
Comentaris

Destaquem