[SORTEIG TANCAT] Guanya una de les 3 entrades dobles pel concert de Carlos Núñez

El mag de la gaita i de les falutes mostra el seu univers musical que connecta la tradició celta de Galícia amb la d'Irlanda, Escòcia o Bretanya

El TOT Sant Cugat inicia la nova temporada del Teatre-Auditori sortejant conjuntament 3 entrades dobles pel concert que Carlos Núñez farà a la sala santcugatenca. Aquest mag de la gaita i de les falutes que connecta la tradició celta de Galícia amb la d'Irlanda, Escòcia o Bretanya, actuarà a la ciutat el divendres 28 setembre a les 21.00 h. Un concert que celebra el 25è aniversari del Teatre-Auditori.

Carlos Núñez és considerat internacionalment com un músic extraordinari, dels més seriosos i brillants del món, però també és un artista amb majúscula: el seu carisma, la seva energia i el seu esperit pioner l'han fet molt popular, traspassant amb escreix els límits habituals dels seus instruments: les gaites i les flautes.

Són molts els premis i nominacions que l'avalen: un Grammy pel disc enregistrat amb els seus mestres The Chieftains; dues nominacions als Grammy Llatins; Premi Ondas al millor directe i Premi de la Crítica Alemanya, Preis der Deutschen Schallplattenkritik. Als seus discs han participat Luz Casal, The Waterboys, Jackson Browne, Ry Cooder i Roger Hodgson de Supertramp i ha compartit escenari amb primeríssimes figures com ara Bob Dylan, Sinéad O'Connor i The Who.

Si vols participar en aquest sorteig, només has d'omplir les dades del formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tothom!

 

 
Comentaris

Destaquem