Guanya una entrada doble per descobrir el Monestir des d'una perspectiva diferent

Tria com descobrir el Monestir

El Monestir de Sant Cugat presenta una nova activitat singular i per celebrar-lo, sorteja 2 entrades dobles per conèixer aquesta joia de l'arquitectura local d'una manera diferent basada en la improvisació, amb L'Impro-claustre del Monestir de Sant Cugat. Aquesta visita exclusiva per a grups i on els mateixos visitants són els que marquen els temes que explicarà el guia, no té guions previs, només algunes regles de joc que, que barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l'eix iconogràfic dels capitells del Claustre.

Si vols guanyar una de les dues entrades dobles pel primer Impro-claustre del Monestir de Sant Cugat, que se celebrarà el diumenge 28 d’octubre a les 12h, només has d'omplir el formulari que s'adjunta més abaix fins el divendres 26 a les 11h. Molta sort a tos i a totes!

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita del "Monestir de Sant Cugat més poderós del comtat de Barcelona" tots els dissabtes a les 10h. En aquesta visita podràs descobrir la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, on visitaràs l'església i pujaràs al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

 

monestir retoc web

A més, dels del Museu de Sant Cugat, tenen un programa de visites gratuïtes durant tot l'any i sobretot durant les festes, on es parla de les tradicions ancestrals. En aquest sentit, les properes visites es podran fer per Tots Sants i Dia de Difunts el dijous, 1 de novembre a les 12h, i El cicle de Nadal el dissabte, 22 de desembre a les 12h. Per participar-hi, es necessita inscripció prèvia al 936759951 o museu@santcugat.cat.

 

 
Comentaris

Destaquem