Isern porta les emocions dels seus paisatges a la Rusiñol

'Quan t'atures' és el nom de la mostra que es pot visitar fins al 27 de novembre

La Sala Rusiñol de Sant Cugat del Vallès acull l'obra de l'artista Jordi Isern. Una mostra pictòrica, la cinquena de l'artista a la galeria, que es pot visitar fins al 27 de novembre i que s'ha inaugurat aquest dimarts, 30 d'octubre.

Ignasi Cabanas, propietari de la sala, ha remarcat com Isern transporta l'espectador fins als paisatges bucòlics de la Garrotxa, així com altres indrets, amb "una tècnica que domina", en una "pintura atemporal que mai passa de moda".

L'artista, per la seva banda, ha explicat el motiu del nom que porta l'exposició, "Quan t'atures". I és que resumeix el que vol transmetre: "pau i tranquil·litat, i més en un moment en què tots anem molt de pressa". "Penso que és important donar-nos un temps; i buscava transmetre aquest aturar-se i reflexionar sobre l'on venim, i on anem", ha detallat.

La mostra s'ha inaugurat aquest 30 d'octubre. FOTO: Bernat Millet

La mostra s'ha inaugurat aquest 30 d'octubre. FOTO: Bernat Millet


Pel que fa a les seves obres, Isern ha defensat que intenta "transmetre l'emoció que sento per llocs que m'emocionen a través de la pintura", amb uns quadres on posa de manifest un dels seus valors principals, el respecte per la natura.

Perquè per Isern, això és l'art, "transmissió de sentiments; l'art ha de transmetre, si no, és una peça decorativa".

 
Comentaris

Destaquem