Les primeres curses de zombis arriben a Sant Cugat

La 4a edició del Sant Cugat Fantàstic inclou com a novetat l'experiència de la Zombie Adventure

Les primeres curses de zombis arriben a Sant Cugat del Vallès amb motiu de la celebració de la 4a edició del Sant Cugat Fantàstic, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat, el qual tindrà lloc del 14 al 17 de juny. El dissabte 15 de juny es duran a termes quatre activitats, destinades a nens i nenes a partir de 12 anys fins a adults, emmarcades dins l'experiència de la Zombie Adventure. Dins d'aquestes s'inclouen la cursa d'orientació i la cursa d'obstacles.



La Zombie Adventure es posarà en marxa al parc de Ramon Barnils, a les 19 hores, on els assistents seran maquillats per professionals amb la finalitat de semblar-se a un autèntic zombi. A les 21 hores, el parc acollirà l'Orientació Zombie. Els participants hauran de localitzar les fites i tornar al punt d'inici, intentant no ser capturats pels zombies que hi haurà a la zona. L'objectiu serà aconseguir localitzar el número més gran de fites, en grups de tres, abans que siguin eliminats.



D'altra banda, també s'organitza la Supervival Zombie al parc de l'Arborètum. Els corredors hauran de superar els obstacles que aniran trobant dins el circuit circular. L'objectiu principal serà arribar a la línia d'arribada amb alguna cinta de vida (entrega d'un cinturó amb 3 o 4 cintes). No es tindrà en compte el temps que faci cada corredor. Per donar per finalitzada la festa es projectarà la pel·lícula Framed (no recomanada a menors de 18 anys) a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, a partir de les 23 hores.



Les inscripcions es poden fer en línia mitjançant el següent enllaç. El preu és de 5 euros i inclou la participació en totes les activitats. En el cas dels menors d'edat, també caldrà que presentin una autorització de representació legal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem