Èxit de participació en la 1a Fira del Consum Compromès a Sant Cugat

S'ha superat el nombre de participació previst per a l'esdeveniment a la ciutat organitzat per Òmnium Cultural

Més de 1.600 persones a les cinc de la tarda ja havien passat per la primera Fira de Consum Compromès a Sant Cugat del Vallès, superant així, quan faltaven tres hores per tancar portes, les expectatives de l'organització. Una xifra que va augmentar significativament durant les últimes hores de la fira, superant els 3.200 visitant.

Amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre l'economia social i potenciar les empreses del país que segueixen els criteris d'aquesta, la fira s'ha celebrat aquest dijous, 6 de desembre, al Pavelló 2 de la rambla del Celler. Organitzada per la secció local d'Òmnium Cultural, una 15a d'empreses de diferents sectors (electricitat, gas, finances, assegurances o habitatge) hi han participat, tancant més de 150 contractes ja a les 17 hores. Quan es tancaven portes, a les 20 hores, se n'havien signat 221.

 

La Fira s'ha celebrat al Pavelló 2 de la rambla del Celler. FOTO: C.Caballé

La Fira s'ha celebrat al Pavelló 2 de la rambla del Celler. FOTO: C.Caballé



El membre de la junta d'Òmnium Sant Cugat Jaume Angerri, s'ha mostrat satisfet amb l'acollida que ha tingut la proposta. "Estem molt contents del nombre de voluntaris. Ens hem repartit la feina, i les diferents organitzacions hem mobilitzat quasi 100 persones, que han fet possible que la fira funcionés", ha subratllat.
Pel que fa a la participació de públic, ha subratllat que "ens havíem marcat l'objectiu de 1.500 visites durant el dia, i d'una manera entusiasta el perfeccionament de 300 canvis de contractes". En aquest sentit, s'ha mostrat molt content pel fet que a les 17 hores ja havien passat més de 1.600 persones pel recinte, "formant-se encara cues en alguns dels estands més demanats".

En aquest sentit, ha apuntat que els més demanats han estat principalment els del sector de l'energia, ja que "el canvi és instantani". També ha estat destacable l'interès per les telecomunicacions, tot i que el fet que algunes encara no disposin de Fibra al municipi ha fet que el tràmit sigui més lent.

Durant la jornada s'han fet diferents ponències, com la d'Arcadi Oliveres. FOTO: Jaume Angerri

Durant la jornada s'han fet diferents ponències, com la d'Arcadi Oliveres. FOTO: Jaume Angerri



A la fira hi ha hagut empreses del sector de l'energia (CatGas, Factor Energia, Som Energia i Petrolis Independents), de les telecomunicacions (FibraCat, Parlem, Som Connexió), del sector d'assegurances i banca (Arç Cooperativa, Cooperativa Catalana de Serveis Financers, Cop 57 i Mútua Catalana), del sector de la mobilitat (Som Mobilitat), i del sector de l'habitatge (Arqbag).

Precisament d'Arqbag, Simona Ferri i Adrià Vilajoana han valorat molt positivament la fira, sent "una oportunitat d'interactuar i conèixer-se amb les altres entitats", aconseguint l'objectiu de "donar-se a conèixer i compartir realitats i serveis de consum que existeixen al territori i busquen tenir un vincle de proximitat al territori". També han valorat positivament la resposta del públic, ja que "la gent ve a demanar; hi ha interès".

 
Comentaris

Destaquem