L'Estocs a fora mereix una valoració positiva en la seva edició d'hivern

La jornada de botigues al carrer per gaudir de les rebaixes s'ha celebrat aquest 9 de febrer

El comerç local de Sant Cugat del Vallès ha tornat a sortir als carrers aquest dissabte, 9 de febrer, amb una nova edició de la jornada Estocs a fora, organitzada per Sant Cugat Comerç. Una jornada amb la qual gaudir de les rebaixes que ofereixen els diferents establiments adherits i que ha omplert els carrers de l'eix comercial de parades i santcugatencs i santcugatenques que han aprofitat el bon temps per buscar oportunitats.

Una jornada que ha merescut una "valoració positiva", tal com ha apuntat el gerent de l'associació, Jesús Carballo, ja que, pocs minuts abans de finalitzar la jornada, com apunta, "sembla que hi ha hagut més participació que en passades edicions".

Els comerços han sortit al carrer amb diferents ofertes. FOTO: Lali Álvarez

Els comerços han sortit al carrer amb diferents ofertes. FOTO: Lali Álvarez


Com en les passades edicions, "el matí ha estat més fluix, però la tarda s'ha animat", ha destacat, subratllant les sensacions positives que ha deixat la jornada. Un Estocs a fora que, a més, s'ha vist propiciat pel bon temps que ha fet a la ciutat. "No les teníem totes, però el fet d'avançar-ne la celebració, i que també el temps ha ajudat, ja que feia un dia magnífic que convidava a sortir, ha estat favorable", ha destacat.

Amb tot, enguany han estat menys els comerços que han sortit al carrer, entre 60 i 70, "ja que el moment del comerç no convida", com ha apuntat Carballo. Amb tot, l'objectiu és mantenir la jornada en les diferents edicions que se celebren durant l'any (hivern i estiu).

 
Comentaris

Destaquem