La plataforma d'enviaments a domicilis Glovo arriba a Sant Cugat

Glovo permet comprar, rebre i enviar al moment qualsevol tipus de producte dins d'una mateixa ciutat

Glovo, la app que et permet comprar, rebre i enviar al moment qualsevol producte dins d'una mateixa ciutat, ha anunciat que començarà a oferir el seu servei a Sant Cugat a partir del 29 d'octubre. Juntament amb Rubí, serà la primera ciutat del Vallès Occidental on arribi aquesta plataforma creada el 2015 a Barcelona. També oferirà servei a Mira-sol i Valldoreix. Fa uns dies, UberEats també va anunciar la seva obertura del servei a Sant Cugat.

En la plataforma es poden trobar restaurants, floristeries, botigues d'electrònica, farmàcies i mercats de barri, entre altres. D'aquesta manera, Glovo vol ser un servei a domicili dels comerços de tot tipus i pel qual es podrà encarregar des de menjar fins a medicaments. Pel que fa a menjar a domicilis, Glovo ha tancat acords per repartir a Sant Cugat comandes del Mc Donalds, La Tarantella Napolitana y El mexicano.

Sant Cugat i Rubí són dues localitats amb un gran potencial: hi ha molta gent que disposa de poc temps, viu en zones residencials allunyades dels establiments i coneix la nostra app. Estem molt contents i satisfets de poder-los proporcionar un servei que portaven temps demandant”, afirma Jose Felix, Country Manager d'Espanya i Portugal, en un comunicat de premsa.

La startup nascuda a Barcelona el 2015 ja opera en 21 ciutats espanyoles. A nivell internacional, Glovo està present a les principals ciutats d'Europa del Sud i Llatí Amèrica, com Roma, París, Madrid, Lisboa, Sao Paulo, Buenos Aires, Santiago de Xile i Lima. Actualment la companyia està en procés d'expansió a Europa de l'Est i Àfrica, amb els recents llançaments a Casablanca, el Caire, Buscarest i Istanbul.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem