L'interior del local a l'entrada d'Esade-Creàpolis FOTO: Cedida

TOT Economia

Obre el restaurant Gilda a Esade-Creàpolis

L'establiment substituirà al FresCo que es trobava al mateix emplaçament

Your browser doesn't support HTML5 video

El nou restaurant Gilda ha obert les portes a Esade-Creàpolis en substitució de l'antic FresCo. “Com a novetat, podem destacar que els plats calents, com les hamburgueses o la carn a la brasa, seran plats fets al moment", ha explicat el propietari de l'establiment Àlex Ros. També presenta un increment dels menjars a escollir: ""El client pot escollir entre més de deu varietats d'hamburgueses, carn a la brasa, pastes i verdures”, ha concretat Ros.

Dues parts
El restaurant compta amb dues parts per a diferents tipus de consumidors. Per una part hi ha el servei de “menjar ràpid”, i per una altra el client podrà demanar una taula per menjar menú: “En aquesta part es podran fer dinars o sopars d'empresa”, ha explicat el propietari del Gilda. Cal recordar que Àlex Ros és un restaurador amb força experiència a Sant Cugat on també regenta els restaurants Matilda i Xarlot. El seu negoci també ha arribat a Sabadell amb el restaurant Clotilda.