Qgàticus, servir menjar perquè el client surti content
L’objectiu és que els clients puguin fer un tast de la carta a un preu assequible per les butxaques. L’empresari explica els entrebancs que es troba a l’hora d’engegar el negoci
“La intenció és posar en funcionament un restaurant diferent en l’ambientació, en la qualitat, en el servei i amb l’objectiu fonamental que els clients surtin contents del local. Crec que ho estem aconseguint perquè demano als clients la seva opinió”, explica Pérez. La carta de Qgàticus té diversitat de plats per a tots els gustos a un preu assequible, de tal manera que el client pot escollir entre un ventall de plats complet. “La gràcia és poder escollir més d’un plat i fer-se a mida una mena de menú degustació, i compartir el menjar. Fer un primer i un segon és molt avorrit” afegeix.
Tot i aquestes ganes que té el restaurador pel seu nou projecte, no tot són flors i violes. “Sempre he estat un emprenedor, si això significa ser un petit empresari; sóc d’aquelles persones mal vistes per tothom, per bancs i Administració, la qual no ajuda en res a l’hora de posar en marxa un negoci. Muntar un restaurant a Sant Cugat és gairebé impossible”.
