Sant Cugat estrena un espai integral per ajudar en la recerca de feina

La posada en marxa del 'Sant Cugat Feina' sorgeix de la renovació del Servei d’Ocupació Municipal

L'Ajuntament de Sant Cugat ha inaugurat 'Sant Cugat Feina', la nova oficina que centralitza els serveis municipals d’atenció a les persones que cerquen feina o que volen millorar la seva situació professional. Està situada al carrer de Vallès, de 9 a 14 hores, i és un espai on es poden trobar ofertes de feina i demanar assessorament tècnic per cercar feina o emprendre un nou projecte.

L’Ajuntament oferirà a 'Sant Cugat Feina' els seus serveis d’informació, assessorament i formació en l’àmbit de la inserció laboral. A més, també estarà a disposició de les empreses que cerquen personal per cobrir llocs de treball. Per l'assessorament cal demanar cita prèvia, trucant al 93 565 70 00 o al 010. Sense cita prèvia es pot anar-hi de dilluns a dijous, de 9 a 11 h.

La posada en marxa del 'Sant Cugat Feina' sorgeix de la renovació del Servei d’Ocupació Municipal, i ha tingut una inversió de 60.000 euros en la renovació del local. Aquest canvi permet millorar l’atenció personalitzada als usuaris, ampliar l’espai del servei i oferir a la ciutadania un únic punt de referència en l’àmbit de l’ocupabilitat.

Entre els serveis que s'ofereixen hi ha una borsa de treball, assessorament per la recerca de feina o per emprendre un nou projecte empresarial i cursos i tallers de formació.

"Important tenir un salari digne"

"A Sant Cugat les dades d'atur són bones, tenim més ofertes de treball que població activa", ha destacat l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, durant la presentació d'aquest nou espai aquest 16 de gener. Tot i això, ha emplaçat a "no caure en el cofoïsme" i s'ha fixat un objectiu: "Hem de sabar el nom i cognom de totes les persones en atur. A Sant Cugat és abastable".

Un dels objectius de l'espai també és donar suport a persones que volen millorar la seva situació laboral, tal com ha explicat l'alcaldessa: "És important tenir feina, però també tenir un salari digne". Així, ha definit el nou servei com "multitasca": "El problema de l'ocupació no té només una actuació". "Sant Cugat ofereix oprtunitats, però s'han de fer possibles amb serveis com aquest", ha conclòs.

L'acte també ha comptat amb la presència de dues santcugatenques usuàries del 'Sant Cugat Feina', que han destacat la importància de comptar amb assessorament tècnic per augmentar les possiblitats de trobar o canviar de feina i fer-ho amb suport. 

 
Comentaris

Destaquem