Una recepta ràpida i fàcil FOTO: Cedida

Gastronomia

Aprèn a fer espinacs al forn

Podeu fer variacions perquè els més menuts puguin menjar-les

Ingredients:

5 espinacs

1/4 kg de carn molta

1 ceba

2 grans d’all

1/2 formatge

oli

Ingredients:

Es posen a bullir els espinacs en una cassola a foc fort durant 30 minuts. Mentrestant, en una paella es col·loca l’oli i s’escalfa a foc fort.

Quan l’oli estigui calent s’hi afegeix la carn molta, es pica la ceba, es pica l’all i es deixa cuinar tot junt durant 35 minuts o fins que la carn estigui cuita. Quan els espinacs i la carn estiguin llestos s’aboquen en una safata de forn, es barreja bé tot, es ratlla el formatge i es posa per sobre.

A continuació es fica la safata al forn durant 1 hora com a màxim a 150 ºC.