Interior del restaurant Malbec Asador argentino. FOTO: Cedida

Gastronomia

Cuina argentina d’excel·lència

La ciutat ofereix una nova experiència gastronòmica

De recent obertura, concretament el 30 d’abril, l’asador argentí Malbec ofereix una cuina amb tot fet a la llenya; per descomptat, les carns, però també les empanades, que es precuinen al forn i acaben a la graella, això els hi dona un plus molt particular i diferenciador.

Els propietaris de Malbec  tenen com a objectiu principal que el client es trobi  com a casa i  realment ho aconsegueixen perquè han lograt que no sigui un lloc típicament “gauchesco” però si un espai molt càlid i acollidor adaptat a l’interiorisme més actual. I amb detalls molts particulars com una làmpada amb 170 ampolles enganxades, uns sofàs fets completament a mà o
el bany amb un jardí vertical, però col·locat al sostre en el qual sembla que les flors et caiguin a sobre.

Però si tornem als fogons, com a entrants destacats tenim la provoleta a la brasa, les patates ranxeres amb entrecot i formatge fos o la graellada de verdures. Quant a les carns, teniu molt per a escollir: asado, vacio, entrecot, entranya, chuletón, costellam de be, hamburgueses… i plats més elaborats com la picanya de camp, la bondiola a la Voll Damm o el llom al drap amb verdures i vi Malbec.

Qualsevol d’aquestes opcions un deixaran bocabadats.

I per a endolcir-ho, no us perdeu el crumble de poma amb gelat o el panqueque amb dulce de leche. Que vagi de gust!

Més info: MALBEC ASADOR ARGENTINO