Un interior acollidor i casolà

Gastronomia

Cuina d’abans amb una mirada actual

El Café Belgrado ofereix un interessant menú de migdia

Parlar del restaurant Cafè Belgrado és parlar d’un gran clàssic de la nostra ciutat, a més d’un referent, i de tot un símbol per a Sant Cugat.

Amb les joves regnes del xef Enric Tuduri (26), el Belgrado fa un salt endavant pel que fa a la filosofia del local: “Al nostre rebost guardem el millor ingredient de cada casa, cuinem cada plat amb passió i sensibilitat per oferir-vos un àpat genuí, amb poca manipulació per tal de mantenir la puresa dels sabors: una cuina d’abans amb una mirada actual”.

I és ben veritat perquè al Belgrado saps el que menges i amb total transparència com el vidre que separa la cuina del menjador principal. Una cuina on prima l’alta qualitat del producte i també la presentació, clau avui dia en qualsevol oferta gastronòmica de nivell.

Tota la carta és altament recomanable, però si voleu uns quants imprescindibles són aquests: les croquetes, els bunyols de bacallà, el fonoll amb burrata, el tàrtar de tonyina, l’arròs sec, el garrinet (exquisit) o la picanya de vaca gallega (sorprenent). I per endolcir-ho, l’explosió de xocolates! Tot un festival per als sentits! Que vagi de gust!