El restaurant japonès ofereix una àmplia selecció de plats de sushi. FOTO: TOT

Gastronomia

Cuina japonesa amb sabor casolà a YOIKA

La carta del restaurant ofereix més de 150 plats i més de 70 sushis

A la rambla del Celler ha obert el restaurant japonès, Yoika. Es tracta d’un establiment impulsat pels emprenedors de l’àmbit gastronòmic, Feng Dong i Chao Feng (Bar Catalunya Sabadell) que es basa en la cuina d’inspiració japonesa i oriental amb una elaboració casolana. Un dels seus socis, Feng Dong, que tant està a la cuina com fregant la taula o cobrant, destaca que les salses i, pràcticament, tot el que es cuina als fogons del local és casolà. Per això, segons subratlla, els clients diuen que “el sabor és diferent que en altres restaurants semblants”.

Sopa Miso al restaurant japonès de Sant Cugat, YOIKA. FOTO: TOT

Àmplia selecció de plats

La carta del restaurant ofereix més de 150 plats, entre entrants, calents, fregits, planxa, makis, sushis i postres. Destaquen els més de 70 sushis que ofereixen, realment deliciosos. També els nyoquis de verdura, molt bons, la  sopa Miso i els fideus Yakisoba, amb un sabor agradable. 

Algues Wakame del restaurant japonès de Sant Cugat, YOIKA. FOTO: TOT

A més, es pot escollir entre una gran varietat de Makis per a tots els gustos i preferències. També és un bon lloc per degustar les algues Wakame, amb un sabor intens, però que agradarà als paladars més entrenats de la cultura nipona. I no podem deixar de provar tampoc el Teriyaki de vedella, tendra i molt ben cuinat o el Yakimeshi, que et transportarà al país del sol naixent.

Teriyaki de Vedella del restaurant japonès YOIKA. FOTO: TOT

Per acabar l’àpat, el restaurant japonès proposa unes postres orientals com el Dorayaki, però també una selecció de deliciosos dolços de tot el món: profiteroles, cheesecake, macarons, crema catalana, etc. Si vols gaudir de la cuina japonesa amb sabor casolà, tasta els seus plats.

Més info: YOIKA