El nou establiment de Lomito'n està a Coll Favà. FOTO: Cedida

Gastronomia

El nou Lomito'n: pizzes i carn

Descobreix el nou aire de Lomito'n, més fresc, modern i igual de suculent

De tots és coneguda la Sandwhicheria Lomito’n doncs, ara, al costat de la que va ser la seva primera seu, a la plaça de la Creu de Coll Favà, ha nascut el nou Lomito’n Steakhouse & Pizzas, la sorpresa de la nova temporada.

 

Un nou i flamant establiment amb un interiorisme lluminós, acollidor i actual i que acull a la seva clientela amb la gran novetat d’oferir plats elaborats al carbó o a la llenya.

 

Dos italians, xef i pizzer, són els responsables que a partir d’ara tasteu la nova aposta de Lomito’n, una aposta variada i també destacadament generosa, el que permet la possibilitat de compartir determinats plats.

La nova carta

Uns entrants italians encapçalen la carta amb estrelles destacables com el vitello tonnato (vedella freda amb salsa de tonyina) o les albergínies a la Parmigiana.

 

Per seguir amb uns entrants de la casa com les “empanadas” o el tàrtar de salmó. Les pastes i les 7 varietats de risotto donen pas a les que són unes de les estrelles de la casa: les més de 20 varietats de pizzes (durant el mes d’octubre us la porten a casa per 5 € dins de 8 varietats a escollir).

 

Finalment els verdaders protagonistes del nou Lomito’n, les carns: filet, entrecot, “chuletón”, garrinet, “entranya”, vacio, magret, “chorizo criollo”… una oferta de gran qualitat i varietat, feta per a degustar al moment. Que vagi de gust!