contingut promocionat
logo xurreria

Els Xurros, tradició i evolució

La nostra ciutat és líder en innovació i emprenedoria i un exemple de comerç local el trobem amb el Jordi Miras, de la Xurreria de Sant Cugat. Aquest negoci tan tradicional -des del 1982- ha trencat motlles i ha estat pioner en aquest sector a Catalunya per la novetat d’elaborar productes de xurreria de tota la vida però aptes per a celíacs, una cosa impensable fa uns anys però que ara és una realitat a Sant Cugat.

El local, per descomptat, té l’aprovació de l’associació de celíacs de Catalunya, la qual cosa dissipa qualsevol ombra de dubte sobre l’autenticitat de les seves elaboracions. El Jordi ha demostrat ser un emprenedor amb empenta, arriscat i valent, però sobretot, molt professional!

Els productes que fa servir són de la millor qualitat, cosa que farà les delícies dels paladars més exigents.

A la Xurreria de Sant Cugat reben encàrrecs i venen clients de tots els racons del país, cosa que demostra l’encert en voler donar resposta a la necessitat d’una part de la població que, malauradament, només pot consumir productes sense gluten i que reclamen poder gaudir, com la resta, de tradicions culinàries i amb tanta història com aquesta.

Una paperina de xurros... qualsevol dia, a qualsevol hora i en qualsevol moment! Fes els teus encàrrecs al 692.183.955! Que vagi de gust.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem