També li podeu afegir panses FOTO: Cedida

Gastronomia

Fes un pollastres amb pinyons

La cocció haurà de durar una hora i deu minuts

Ingredients:

1 pollastre d’1,200 kg

500 g de tomàquets madurs

2 cebes petites

1 pebrot

una branca d’api

un pessic de julivert picat

sal

pebre

oli

un grapat de pinyons

Instruccions:

Netegeu, buideu, flamegeu i renteu el pollastre. Eixugueu-lo, talleu-lo a trossos i col·loqueu-lo en una cassola de fang.

Poseu-li a sobre els tomàquets, pelats, tallats a trossos i sense les llavors, les cebes tallades en anelles molt fines, els pebrots tallats a tires (millor si se’ls treu la pell), l’api i el julivert picats i els pinyons.

Ruixeu amb abundant oli d’oliva, salpebreu i poseu la cassola, ben tapada, al foc; deixeu coure a foc moderat donant sovint la volta als trossos. La cocció haurà de durar una hora i deu minuts.