Gaudeix d'unes saludables albergínies amb tomàquet!
Una recepta apta per a vegetarians i vegans
Ingredients
- 2 grans d’all
- 2 branques d’orenga
- 6 cullerades d’oli d’oliva
- sal i pebre
- 1 pessic de sucre
- 400 g d’albergínies
- 4 tomàquets grans
- 60 g de formatge Sbrinz o Gruyère, curat i ratllat
Pas a pas
- Preescalfeu el forn a 200ºC. Piqueu l’all i l’orenga. Barregeu amb oli.
- Condimenteu amb sal, pebre i sucre.
- Talleu les albergínies i els tomàquets en rodanxes de 5 mm de gruix.
- Cobriu cada llesca d’albergínia amb una llesca de tomàquet. Col·loqueu sobre un full de paper per assecar.
- Aboqueu l’oli d’all per sobre. Repartiu el formatge pel damunt.
- Cuideu al mig del forn uns 20 minuts.