L'estofat mar i muntanya FOTO: Cedida

Gastronomia

Innova a la cuina amb aquest espectacular estofat mar i muntanya

Cuina aquest plat versàtil i diferent

Ingredients:

1 kg de patates

Mig quilo de costella de porc

8 gambes

4 carxofes

1 ceba

Mig pebrot verd

Mig pebrot vermell

All al gust

4 tomàquets

Mig got de vi blanc

sal i pebre


Instruccions: 

Talleu les verdures (ceba, pebrots i all) a daus petits i reofegueu-ho. Tot seguit afegiu la costella tallada (que prèviament haureu salpebrat) i la daureu. Seguidament incorporeu les carxofes tallades, els tomàquets ratllats i ho deixeu reduir. Afegiu el vi blanc i una vegada hagi reduït hi incorporeu les patates tallades.

Barregeu i cobriu-ho amb aigua. Deixeu coure uns 20-30 minuts. Quan faltin uns 5 minuts hi afegiu les gambes i rectifiqueu de sal.