'L'Amagatall' és el nou restaurant “amagat” a l’emblemàtica plaça Barcelona. FOTO: Cedida

Gastronomia

L’amagatall gastronòmic de la plaça Barcelona

A 'L’Amagatall' podreu degustar des d’unes exquisides tapes a plats imprescindibles

Com el seu propi nom indica, L'Amagatall és el nou restaurant  “amagat” a l’emblemàtica plaça Barcelona de la nostra ciutat. Just entrar veureu una barra i us pensareu que allà s’acaba tot, però en realitat allà és on comença l’encant d’aquest flamant espai gastronòmic.

Unes escales us baixaran  al menjador principal amb un singular sostre d’obra vista en forma de volta presidit per una espectacular bodega de tons blaus darrere d’una porta i paret de vidre.

A continuació, trobareu un nou reservat i un espai  també privat on una llarga taula per a una dotzena de comensals convida a reunions familiars, d’amics o a gaudir de tasts, degustacions i  maridatges.

A L’Amagatall, que també compta amb una àmplia terrassa, podreu degustar des d’unes exquisides tapes: patates braves, torreznos de Sòria (molt populars), croquetes de la casa, chocos, terrina de provolone… fins a plats tan imprescindibles com l’amanida de ventresca, la burrata amb tomàquets confitats, el tataki de tonyina, els diferents tàrtars, el filet de vedella amb trufa i foie, el secret ibèric al vi negre, la costella de vedella, qualsevol de les paelles o també la clàssica fideuà.

L’Amagatall és l’exponent a Sant Cugat d’una cuina mediterrània elaborada amb matèries primeres d’altíssima qualitat i amb productes de proximitat que us permetrà viure una experiència inoblidable. Que vagi de gust!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.