No et pots perdre aquests 'callos' a la andalusa!
Utilitzant l'olla de pressió, podràs fer-ho abans i amb molt més sabor
Ingredients
- 1 kg de menut de porc o vedella
- 1 cullerada de pebre molt (una punta de pebre vermell picant)
- 1 got de vi blanc
- 1 raig d’oli d’oliva
- 1 ceba mitjana
- 5 o 6 grans d’all
- 1 pebrot verd
- llorer
- julivert
- sal
- 1 tros de xoriço per cuinar
- 50 g de pernil salat en daus
- 1 tros de papada de porc (opcional)
- 1 peu de porc net (opcional)
Recepta
És recomanable l’ús de l’olla a pressió per reduir el temps.
- Hi introduïm els menuts nets amb l’oli, els alls aixafats, el pebre vermell, la ceba picada, el llorer, el julivert picat, el pernil, els peus tallats a quarts; i, si els volem afegir, el xoriço i el vi.
- Tanquem l’olla i deixem que cogui entre 30 i 45 minuts.
- Un cop passat el temps, l’obrim i ho servim ben calent.
- S’hi poden afegir uns branquillons de menta si ens ve de gust.