Novetats de temporada a Greta
Greta continua evolucionant, sense perdre la seva essència: gastronomia 100% plant-based
A Greta continuen sembrant experiències úniques. Després de la tornada de les vacances d’estiu, les nits del primer dimecres de cada mes s’omplen de ritme amb les DJ Sessions: música, bona energia i gastronomia botànica.
L’èxit de la Ruta de la Tapa de Sant Cugat
A la carta, celebren l’èxit del Red Umami, una autèntica revelació a la darrera Ruta de la Tapa de Sant Cugat. El seu cruixent de blat de moro, els daus marinats i la chili garlic mayo l’han convertit en un dels plats imprescindibles de la casa.
Més plats destacats
També mantenen al capdamunt els Nachos Pulled Jackfruit, una versió plant-based d’un clàssic, amb totopos cruixents, jackfruit i bolets, guacamole i pico de gallo — una combinació explosiva que resumeix la filosofia: sabor, creativitat i consciència.
Plat destacat a restaurant Greta. FOTO: Cedida
Noves versions
I això no s’acaba aquí: Estan treballant en noves versions de dos dels plats històrics, el Rösti 3.0 i les Crunchy Mushrooms, que arribaran amb sorpreses i nous matisos.
A més, incorporen una nova entrada molt especial, la Melena de Lleó, una varietat de bolet exclusiva amb reconeguts poders terapèutics. La serveixen amb chimichurri, cremós d’apionabo i una reducció de ceba caramel·litzada durant 24 hores que la porta a una altra dimensió.
Greta continua evolucionant, sense perdre la seva essència: gastronomia botànica amb ànima, 100% plant-based i sense gluten.
Una experiència completa a restaurant Greta. FOTO: Cedida
Reserva ara
Vine a Mercantic, Av. de Rius i Taulet, 120, a Sant Cugat i tasta plats plant-based de qualitat. Segueix Greta a Instagram, @restaurant.greta, per no perdre’t tot el que pot oferir-te.
També pots trucar al telèfon 673 80 51 15 o anar al web www.restaurantgreta.com i reservar avui mateix si vols.
