Un plat saludable i fàcil de fer FOTO: Cedida

Gastronomia

Tasta aquest arròs verd amb faves!

Ingredients

  • 500 g d’arròs
  • 1 litre de caldo de coure les verdures
  • 1 cabeça d’alls
  • 6 carxofes
  • 1/2 kg de faves desgranades petites
  • 6 cullerades d’oli d’oliva

Receptes

  1. Netegeu les carxofes, traieu les puntes, les fulles dures i trossegeu a quarts.
  2. Poseu, en una olla, aigua abundant amb sal. Quan trenqui el bull, aboqueu les faves i carxofes; coeu uns vint minuts.
  3. Traieu i escorreu; separeu 1 litre del caldo, rectifiqueu de sal i acosteu al foc.
  4. Escalfeu l’oli en una cassola, daureu el cap d’alls, afegiu les verdures i, per últim, l’arròs.
  5. Ofegueu i poseu el caldo bullint; passats deu minuts, reduïu el foc i deu minuts més.
  6. Reposeu i serviu.