Plat de sopa de prunes. FOTO: Cedida

Gastronomia

Tasta aquesta deliciosa sopa de prunes

Aquesta recepta té un cost baix, una dificultat mitjana i no ens portarà més d’una hora fer-la

Ingredients:

  • 1 Kg de prunes negres
  • 3 cullerades de sucre
  • 3 cullerades de tapioca
  • ¾ de litre de vi negre
  • 3 clavells d’espècie
  • Una mica de canyella i vainilla
  • 3 cullerades de gelatina de grosella
  • 1 cullerada de farina de blat de moro (maizena).

 

Preparació:

  1. Es parteixen les prunes i es treu el pinyol; es deixen ensucrades ½ hora.
  2. En un litre i mig d’aigua, bullir el vi amb el clavell, canyella, vainilla i pela de llimona.
  3. En arrencar el bull afegim la gelatina i coem cinc minuts, lentament.
  4. S’hi tira la tapioca, es remena  i a bullir cinc minuts més.
  5. Afegir les prunes amb el suc que s’ha fet i deixar bullir cinc minuts més.
  6. Finalment s’hi afegeix la farina de blat de moro dissolta en mig got d’aigua freda.
  7. Quan la sopa sigui ben espessa es tanca el foc i plat resolt.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.