6 propostes familiars per als pròxims dies a Sant Cugat

Les activitats per acomiadar-se del juliol i encetar l'agost a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana i un nou mes, i tot i que amb les vacances sembla que l'activitat s'adorm, no és així, i a Sant Cugat del Vallès hi ha diferents propostes per gaudir del temps lliure en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

 

Divendres, 27 de juliol, se celebrarà la sessió de cloenda de l'Espai Nadó a la Biblioteca de Volpelleres. Serà a les 11.30 hores.

 

Ja dissabte, 28 de juliol, els més petits teniu l'oportunitat de descobrir què és i què s'hi fa a l'Arxiu Municipal participant de l'activitat L'Ot del Paperot i el seu arxiu. Un taller on aprendreu a fer el vostre arxiu personal que començarà a les 18 hores a la plaça de la Vila. Una activitat gratuïta pensada per infants a partir dels 5 anys.

 

Abans, però, a les 17 hores es farà una nova visita al claustre del Monestir conduïda per persones amb la síndrome d'Asperger.

 

Aprofiteu per descobrir Sant Medir. FOTO: Arxiu

Aprofiteu per descobrir Sant Medir. FOTO: Arxiu



I la setmana següent, l'activitat segueix a la ciutat amb diferents propostes. Dissabte, 4 d'agost, hi ha jornada de portes obertes a l'ermita de Sant Medir. Una proposta gratuïta en què es podrà visitar l'ermita a partir de les 11 hores.

 

També dissabte, a les 12 hores, descobriu els misteris dels capitells del Claustre del Monestir amb la visita teatralitzada Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!. I tanca les propostes d'aquesta primera setmana d'agost el Vintage Fest que se celebrarà el diumenge, dia 5, al matí, al Mercantic.

 
Comentaris

Destaquem