Inventeu històries divertides amb els pals de fusta dels gelats

Amb el temps lliure aprofiteu per jugar amb materials reciclats

És vital aprofitar la motivació dels nens i nenes per engrescar-los en activitats didàctiques que incentivin el seu cuquet innat per aprendre. Un bon moment durant les vacances per jugar amb activitats didàctiques és aprofitant les hores de més calor. Una de les activitats que es poden fer és llegir d’una manera diferent.

 

Necessitareu pals de gelat de fusta i retoladors de colors. L’activitat és ben fàcil de preparar, i la poden fer els infants a soles, o poden comptar amb l’ajuda dels més grans.

 

Els pals de fusta dels gelats us seran molt útils. FOTO: Cedida

Els pals de fusta dels gelats us seran molt útils. FOTO: Cedida


Com es juga


Es tracta d’escriure paraules a cada un dels pals de fusta i després deixar-los al seu aire perquè construeixin frases o històries.

El fet que hagin de manipular i deixar-los aquesta llibertat per a crear pot engrescar-los força i poden arribar a sortir històries ben divertides.

A l’hora de preparar el material tindrem en compte que hi haurà d’haver articles, noms, verbs, adjectius… Així doncs, amb aquesta activitat a part d’ajudar-los a estructurar les frases també promourem la lectura i la creativitat!

A jugar!

A jugar!

 

 
Comentaris

Destaquem