El mercat acollirà la jornada aquest 19 de novembre i el pròxim 26 d'aquest mes. FOTO: Cedida

Actualitat

'La cuina al mercat' pren de nou el Mercat de Torre Blanca

La segona edició d'aquesta iniciativa se celebrarà els dissabtes 19 i 26 de novembre

El Mercat de Torre Blanca torna a divulgar com cuinar a través dels aliments que comercialitzen els seus paradistes. L’Associació de Comerciants del Mercat de Torre Blanca posen en marxa per segona vegada i en col·laboració amb l’Ajuntament, La cuina al mercat. En aquesta ocasió el cuiner del restaurant Biarritz Tomàs Valls ensenyarà a cuinar dos plats amb productes frescos que es poden trobar al propi mercat amb l’objectiu de donar a conèixer receptes que després puguin cuinar els clients a casa seva.

Una vegada enllestits els plats s'oferirà 300 tasts als usuaris del mercat, juntament amb fitxes col·leccionables de les receptes realitzades. La segona edició de La cuina al mercat se celebrarà els dissabtes 19 i 26 de novembre, de 12 a 14 hores. Durant la primera jornada s'elaborarà de primer fideuà i de segon cloïsses a l’aroma del fino de Xerès, mentre que el segon dia es farà una tempura de llagostins i un capó farcit.