Veïns de Mira-sol denuncien l'estat de les voreres

No és el primer cop que aquest tema preocupa als veïns i veïnes del barri

L'estat de les voreres a determinades zones del barri de Mira-sol preocupa als veïns. És el cas dels carrers de Fuerteventura, de Vigo i de Tenerife, entre altres. "El barri està deixat de la mà de Déu", denuncia Manel Cervantes, fent referència a les voreres aixecades per les arrels dels arbres, entre altres problemàtiques. En alguns casos, els panots estan totalment fora de lloc, com és el cas del carrer de Galícia a l'altura dels números 2 i 4. "Fa cinc anys van arreglar les voreres de la zona, però s'estan tornant a aixecar, i suposa un problema de seguretat per a les persones que caminen per la zona", denuncia.

 

En la mateixa línia, apunta que "els arbres fa anys que no es poden", i en alguns casos, les branques estan tocant ja les façanes de les cases.

 

Durant l'últim Consell de Barri, celebrat a principis del mes de juny, s'apuntava que s'estan fent diferents actuacions al barri en aquest sentit, com per exemple, actuacions en arbres de la zona, així com actuacions previstes en diferents voreres per solucionar aquest problema. Ja en aquell moment, diferents veïns van considerar "insuficients" aquestes mesures.

 
Comentaris

Destaquem