Es poden fer molts plats amb els bolets

Actualitat

Menjar Bolets

La utilització dels bolets a la cuina catalana té una tradició centenària

Your browser doesn't support HTML5 video

És gairebé impossible trobar un llibre de cuina catalana que no tingui alguna recepta en què hi hagi bolets. Ben al contrari, el que trobarem és una quantitat enorme de combinacions en què els bolets poden ser l’ingredient principal o secundari, però estan presents d’alguna manera.

Des dels típics “Rovellons a la planxa” passant per unes “Galtes de porc al forn amb barreja de bolets” fins a coses tan exquisides com els “Ous de reig saltejats amb llagostins”, podem trobar milers de receptes. Un dels grans avantatges dels bolets és que no sempre s’han d’utilitzar les varietats en exclusiva, ja que les anomenades “barreges” compostes per diferents varietats resulten imprescindibles en moltes de les receptes i poden perfectament substituir una varietat concreta en la majoria de plats.

Buscant entre els molts llibres de cuina n’hem trobat un dedicat exclusivament als bolets que ofereix una varietat de receptes prou interessants a més de nombrosos consells de com identificar-los.

Llegeix el reportatge sobre els bolets a Sant Cugat