ERC-MES demana que els FGC funcionin tota la nit durant la Festa Major

El 2018, la línia de Terrassa dels Ferrocarrils de la Generalitat ja va funcionar de manera ininterrompuda a les nits de Festa Major de Sant Cugat

ERC-MES demana a Ferrocarrils de la Generalitat que durant les nits de la Festa Major de Sant Cugat es consolidi l'horari nocturn i ininterromput en la línia de Terrassa. El 2018, FGC ja va oferir un servei continu durant les nits de Festa Major a Sant Cugat, que coincidia amb les celebracions de Terrassa i Rubí. Enguany, totes tres festes tornen a ser els mateixos dies.

La formació republicana demana que la freqüència de pas sigui d'un tren cada hora. El partit argumenta que el terme municipal de Sant Cugat és molt extens amb "uns barris i districtes allunyats del nucli urbà que les línies del metro del Vallès ajuden a connectar evitant l'ús del vehicle privat". A més, recorden que Sant Cugat no compta amb un servei d'autobús nocturn municipal i que existeix una dependència al vehicle privat en els contextos d'oci, "una font de risc que cal paliar".

ERC-MES considera que l'any passat va ser un "èxit" el servei ininterromput de trens nocturns, que connectava les estacions de Plaça Catalunya i Terrassa Nacions Unides durant les nits del 28, 29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2018. En total, 4.238 persones van utilitzar el servei d’FGC durant aquestes nits i Sant Cugat va ser la ciutat que va generar major demanda, amb 1.774 viatgers durant l’ampliació.

És per això que el partit santcugatenc vol que el servei es repeteixi per la Festa Major de 2019.

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?