L'Avinguda Pere Planes estarà tallada durant tres setmanes

Les obres per reformar la plaça Miquel Olivella obligaran a tallar la circulació entre aquesta plaça i el carrer Casalot

L'Avinguda Pere Planes estarà tallada durant tres setmanes per unes obres de rehabilitació a la plaça de Miquel Olivella, des del dilluns 30 de juliol. El tram de l'avinguda que es mantindrà tallat serà el que compren des de la plaça que es reforma fins al carrer de Casalot. El motiu són les obres de construcció d’un col·lector i el soterrament de serveis vinculats a la reforma de la plaça Miquel Olivella. La previsió és poder reobrir el pas de vehicles durant la setmana del 20 al 27 d’agost. Els veïns i veïnes de la zona afectada, però, si que podran accedir en aquest tram.

 

Tall a l'Avinguda Pere Planes.

Tall a l'Avinguda Pere Planes

 

Pel que fa al transport públic, les línies 3 i 4 de l’autobús municipal patiran les següents afectacions:

-           Recorregut provisional: plaça del Doctor Villar - c/ Diputació – Pont del Diari – Emeterio Escudero – plaça dels Porters – av. Montseny – Camí de Can Flo. A partir d’aquest punt, seguiran amb l’itinerari habitual.

-          Les parades de la pl. Miquel Olivella, av. Pere Planas, av. Pere Planas – c/ Adrià Pardos i av. Pere Planas – Ptge. Sanatori del Fumet; queden temporalment fora de servei i es trasllades a l’av. Pere Planas - Camí de Can Flo i a la plaça del Doctor Villar.

 

El projecte de rehabilitació de la plaça de Miquel Olivella té un cost de 365.000 euros.

 

 
Comentaris

Destaquem