Nou pas per solucionar el problema de sorolls que l'AP7 genera al barri de Mira-sol

L'Ajuntament de Sant Cugat es reunirà en les pròximes setmanes amb la Direcció General de Carreteres

Nou pas endavant en la solució dels problemes de sorolls que l'Autopista AP7 genera a Sant Cugat del Vallès al seu pas pel barri de Mira-sol. L'Ajuntament de Sant Cugat es reunirà en les pròximes setmanes amb la Direcció General de Carreteres per abordar aquest assumpte. Aixií s'ha anunciat durant la celebració del Consell de Barri d'aquest 20 de setembre.

Una reunió que feia mesos que se sol·licitava i que es produirà en les pròximes setmanes, com ha apuntat el president del Consell de Barri de Mira-sol, Joan Puigdomènec, després que rebessin la trucada aquest mateix dimecres, 19 de setembre, confirmant que es buscava la data per fer-la possible.

Una reunió que arribarà després d'anys de reivindicació dels veïns i veïnes del barri per les molèsties generades per la via, i després que el Pla d'Actuació contra el Soroll presentat pel govern central no resolgués de manera efectiva el problema.

Més info: Sant Cugat pressiona al govern espanyol pel soroll de l'AP-7 a Mira-sol

Recentment, el 10 de juliol, el tinent d'alcalde d'Urbanisme enviava una carta al nou responsable de la Direcció General de Carreteres sol·licitant una reunió per explicar les al·legacions que l'Ajuntament de Sant Cugat presenta al Pla d'Actuació contra el Soroll i per reclamar les pantalles correctes.

Ja al mes de setembre, el dia 5, l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, adreçava una carta a la delegada del govern espanyol a Catalunya sol·licitant que fes de mediadora per poder tenir una reunió amb els responsables de la Direcció General de Carreteres per tractar aquesta qüestió.

Era aquest 19 de setembre quan es confirmava que s'havien iniciat els tràmits per fer possible aquesta reunió, que el president del Consell de Barri confia serà en les pròximes setmanes.

De la mateixa manera, no ha descartat la possibilitat que algun dels veïns afectats els acompanyi en aquesta reunió.

 
Comentaris

Destaquem