S'ajorna el canvi de circulació a la rotonda de l'Hipòdrom

Les proves, previstes per al 2 de febrer, es faran a partir del dia 9 del mateix mes

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha ajornat l'inici de les proves del nou sistema de circulació a la zona d'entrada i sortida de Sant Cugat per la rotonda de l'Hipòdrom. Inicialment previst el 2 de febrer, s'ajorna una setmana, i es farà a partir del 9 de febrer.

 

D'aquesta manera, a partir del 9 de febrer, i durant els caps de setmana, l'espai de la rotonda de l'Hipòdrom situat entre el carrer Vallespir i la carretera de Rubí es tallarà al pas de vehicles, i la rotonda de l'Hipòdrom i les places del Xic i dels Arreus quedaran unides en un gran espai central, per on la circulació es redistribuirà al seu voltant.

 

D'aquesta manera, el nou sistema de circulació a la zona quedarà amb dos carrils d'entrada a Sant Cugat per la carretera de Rubí; dos carrils de sortida pel carrer Vallespir i la Ronda Nord; i es mantindran els actuals carrils del carrer Cerdanya, que uneixen les places del Xic i dels Arreus.

Aquest nou sistema de circulació es preveu passi a ser permanent quan finalitzin la construcció d'un carril bici i per a vianants que travessi la rotonda de l'Hipòdrom. Les obres es calcula que tindran uns dos mesos de durada.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?