Talls de carrer a Sant Cugat per obres

Diferents actuacions de millora als carrers de Sant Cugat

L’Ajuntament de Sant Cugat té prevista la realització de diferents actuacions de millora a la via pública que implicaran algunes afectacions a la mobilitat, a partir del 26 de novembre i fins l’11 de gener de 2019.

Connexió d’embornals al carrer Auladell

Dilluns 26 de novembre s’inicien els treballs per connectar dos embornals al carrer d'Auladell, cantonada amb el carrer de Vilafranca. Les obres, amb una durada prevista de cinc dies, implicaran restriccions parcials de trànsit durant tota la setmana. El carrer d'Auladell, a l’alçada de l’avinguda de Rius i Taulet, i el carrer de Vilafranca, des del carrer Reus, quedaran tallats dilluns 26. L’empresa Construcciones Fertres farà aquests obres, dintre del contracte de manteniment de voreres.

Pas elevat al carrer Villà

Dimecres 28 de novembre comença la construcció d’un pas elevat al carrer de Villà, al pas de vianants situat davant del golf. L’actuació provocarà un estretament dels carrils de circulació mentre durin les obres, que es preveu tinguin una durada de tres setmanes (fins el 21 de desembre).

Pas elevat a cruïlla carrers Tàrrega i Víctor Català

Dilluns 3 de desembre s’inicien els treballs per construir un pas elevat a la cruïlla entre els carrers de Tàrrega i de Víctor Català, que provocaran un estretament de la calçada entre els dies 3 i 18 de desembre. La cruïlla quedarà tallada a l’alçada de Tàrrega (cantonada Víctor Català) dimecres 12 i de Víctor Català (cantonada Tàrrega) divendres 14. Les obres, amb una durada prevista de tres setmanes, la durà a terme CIC3.

Accessibilitat al carrer Orient

Dilluns 10 de desembre es posen en marxa les obres de millora de l’accessibilitat del carrer d'Orient, que té per objecte la formació d’orelles i el desplaçament dels fanals existents a les mateixes. Les obres es preveu tinguin una durada de tres setmanes i finalitzin passades les festes de Nadal, el dia 11 de gener. Els treballs, a càrrec de l’empresa Innovia, comportaran el desplaçament de l’aparcament de banda, en el tram comprès entre la plaça d’en Coll i el carrer de Borrell.

 
Comentaris

Destaquem