Pere Soler deixa la presidència de l'Associació Veïnal del Centre-Estació

Després de 10 anys al capdavant d'aquesta entitat renuncia al seu càrrec per afavorir la seva regeneració

Pere Soler, president de l'Associació Veïnal del Centre-Estació, deixarà el seu càrrec aquest pròxim dijous, 12 de juny, a l'assamblea general ordinària de l'entitat. Soler, que va ser qui va engegar aquesta associació de veïns al 2004, renuncia a la presidència perquè considera que a l'entitat "cal que es regeneri la direcció, com a qualsevol organització". En qualsevol cas, el president sortint assenyala que "seguiré vinculat a l'entitat i estarà allà on estimi el nou president què he d'estar".

Qui fins ara ha estat president assegura que una de les fites més importants que s'han aconseguit en aquests 10 anys de vida ha estat la seva consolidació: "Ens hem consolidat com una entitat de referència al municipi. Som creïbles pels veïns i hem aconseguit ser interlocutors amb l'Ajuntament". Soler ha fet un balanç "molt positiu" de la feina feta tots aquests anys.

La renúncia de Pere Soler no implica la renúncia de la resta de la junta directiva. Això no treu, però, que el president entrant pugui portar el seu equip per formar junta. Tampoc afectarà als projectes que es faran pròximament.

L'Associació Veïnal del Centre-Estació té actualment al voltant de 170-180 socis. Va néixer al 2003 arran d'una petició popular per salvar els tres pous que durant anys havien subministrat aigua a les masies existents antigament, i que al obrir-se la plaça dels pous quedaren al descobert.

 
Comentaris

Destaquem