Ciutadans no donarà suport a cap de les opcions per governar Sant Cugat

El nou ajuntament es constituirà en el ple del 15 de juny

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès no donarà suport a cap de les opcions que es dibuixen per governar la ciutat. Així ho ha afirmat el portaveu municipal de la formació, Aldo Ciprian, destacant que "veuríem amb bons ulls un canvi de govern".

En aquest sentit, Ciprian detalla que "veiem bé qualsevol moviment polític, però no donarem suport a cap opció, ja que creiem que cap representa el votant de Cs".

En les eleccions municipals del passat 26 de maig, Ciutadans aconseguia 3 regidors, mantenint el nombre de representants del passat mandat a la ciutat, i esdevenint la quarta força al consistori. Així, el Ple municipal quedava amb Junts per Sant Cugat (9 regidors), ERC-MES (6 regidors), PSC (4 regidors), Cs (3 regidors) i CUP (3 regidors).

D'aquesta manera, hi ha tres possibles escenaris de cara a la governabilitat de la ciutat. Un govern de Junts per Sant Cugat, amb un acord estable amb el PSC, amb qui va fer un pacte de govern durant el 2017, o amb ERC, amb qui tenia un acord d'estabilitat pressupostària. O un pacte entre ERC-MES, PSC i CUP.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem