Col·loquen 3.000 llaços grocs i morats a Coll Favà

Nova acció del Comitè de Defensa de la República

El Comitè de Defensa de la República de Sant Cugat ha col·locat 2.500 llaços grocs i 500 llaços morats a Coll Favà, a la rotonda de l'avinguda de Francesc Macià amb el carrer de Salvador Espriu. L'acció es va produir aquest dimecres, 14 de febrer, amb l'objectiu de "despertar Sant Cugat amb llibertat, valors i dignitat".

Els llaços grocs simbolitzen la reclamació de la llibertat dels presos polítics. "Avui Jordi Sánchez i Jordi Cuixart fa 120 dies que van ser segrestats i enviats a presó com a ostatges del règim", denuncia el CDR.

Pel que fa als llaços morats simbolitzen la lluita contra la violència masclista, tal com explica el Comitè de Defensa: "Construïm accions positives que ens enforteixin i dignifiquin per reclamar ben alt el restabliment dels nostres drets, les nostres llibertats i per rebutjar la violència masclista".

El CDR lamenta també que alguns dels llaços hagin estat arrencats i especialment que "per ràbia, per odi o per desconeixement, els llaços morats també son arrencats i tirats per terra".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem