Cs denuncia a la Junta Electoral els "símbols partidistes" en edificis públics

El PP també va denunciar a la Junta Electoral la pancarta de l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Ciutadans ha denunciat davant les Juntes Electorals provincials "l'incompliment de la resolució" de la Junta Electoral central que obliga el Govern de la Generalitat de Catalunya a garantir la neutralitat de tots els edificis públics en campanya electoral i denuncia la "simbologia partidista" en espais tant de l'administració catalana com les municipals.

En el cas de Sant Cugat, el PP ja va presentar una reclamació a la Junta Electoral per fer retirar la pancarta en suport als presos polítics que penja de la façana de l'ajuntament. Des de Ciutadans insten a les Juntes Electorals provincials que prenguin mesures al respecte i reclamen que “hi hagi unes eleccions lliures i garanteixi que els edificis públics representin a tots els catalans, no només a una part”.

En la campanya electoral de les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017, la Junta Electoral ja va obligar a l'Ajuntament de Sant Cugat a retirar la pancarta, cosa que finalment va fer. D'altra banda, Ciutadans també va presentar el passat mes de gener un contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Sant Cugat als jutjats per la presència de la pancarta en pro de la llibertat dels presos polítics, que va ser admesa a tràmit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem