Cs vol que es compleixi l'acord de la concessió del pàrquing de Can Quitèria

El grup municipal presentarà la proposta en el pròxim ple municipal, que tindrà lloc dilluns 19 de juny

Ciutadans demanarà a l'Ajuntament que s'asseguri que els acords pactats en la concessió entre el Consistori i l'empresa OBRAL S.A, per gestionar el pàrquing de Can Quitèria es compleixin. 

Tal com explica la formació municipal, actualment el pàrquing no obre diumenges i festius, tot i que aquest punt constava en el plec de condicions. En aquest cas, des de Ciutadans demanen que el pàrquing obri les 24 hores del dia, els 365 dies l'any, tenint en compte que es tracta d'un pàrquing cèntric i que es troba al costat de la zona comercial del municipi. De fet, aquesta petició sorgeix d'un Consell de Barri del Centre-Oest. 

La proposta, que arribarà al Ple municipal del pròxim 19 de juny, la formació també demanarà a l'Ajuntament que es reuneixi amb l'empresa per tal d'esclarir els motius pels quals no s'està prestant el servei acordat. D'altra banda, en cas que per les circumstàncies d'OBRAL no es pogués oferir una correcta gestió del pàrquing, s'estudiés la possibilitat que fos un tercer qui es fes càrrec d'aquesta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem