Demòcrates es presentarà en solitari a les eleccions municipals

L'objectiu és "modernitzar la política"

Demòcrates Sant Cugat es presentarà en solitari a les pròximes eleccions municipals a Sant Cugat del Vallès el mes de maig del 2019, com ha explicat Lluís Fernández, portaveu de la formació. Com ha remarcat, després de la reconversió de Convergència i la desaparició d'Unió, "sempre hem dit que Demòcrates garantíem una certa estabilitat al Govern, pensant en la ciutat i pensant en el país, però sempre vam dir que a les municipals aniríem sols".

En aquest sentit, ha puntualitzat que "el tema de ser Demòcrates no era un tema d'independència, sinó un tema de modernitzar la política", destacant que "el 70% dels voluntaris ja no eren d'Unió; som gent nova, amb el que la gent demana, gent preparada, que no s'externalitzi a la política..."

"Sempre hem valorat el país per damunt dels partits, i per això sempre hem defensat anar unit a la Generalitat, però les municipals són el moment d'anar sols", cosa que faran a les pròximes municipals, apuntant que en aproximadament un mes es donarà a conèixer la llista.

"Presentarem una candidatura molt potent", ha destacat Fernández, apostant per "uns objectius màxims". "Creiem que hi ha una part de l'electorat que està orfe ara; un electorat de sempre, independentista, que està cansat dels partits polítics de sempre, i que buscar aire nou, un partit modern, amb nova política", ha detallat, apuntant que "pensem que a Sant Cugat podem tenir molt bons resultats".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem