El PP presenta una moció perquè l'Ajuntament desaprovi Torra i Puigneró

El Partit Popular de Sant Cugat vol que l'Ajuntament desaprovi alguns artícles de Quim Torra i les polèmiques piulades de Jordi Puigneró

La secció local del Partit Popular de Sant Cugat vol que el plenari desaprovi alguns artícles del President Torra i les discutides piulades del conseller Jordi Puigneró. Per tal d'aconseguir-ho, el PP presentarà una moció en el proper Ple Municipal, el del mes de juny. Segons el partit polític, els missatges i articles d'opinió que Torra va fer en el passat tenen un contingut excloent, ofensiu i xenòfob. A més, els considera, al igual que les piulades de Puigneró, "inapropiats i contraris als principis democràtics".

La moció proposa tres acords: desaprovar aquests missatges, expressar el compromís de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès de treballar en favor d’una societat plural, oberta i integradora i traslladar aquest acord al President del Parlament, al President de la Generalitat de Catalunya i al Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.
 

 
Comentaris

Destaquem