El santcugatenc Jordi Puigneró, protagonista d'una confusió amb Puigdemont

La policia francesa es va personar en un dinar institucional alertats per la possible presència de Carles Puigdemont

L’equip rector de la Universitat Catalana d’Estiu, que se celebra a Prada (Catalunya Nord),  va patir un salt al cor el divendres 17 d'agost quan van rebre la trucada dels gendarmes francesos preguntant quan i de quina manera participaria el president Carles Puigdemont a les classes i cursos de la UCE. Unes preguntes que van sorprendre i deixar perplexos els membres de l’organització de la Universitat perquè “no en tenien ni idea”. “És tot un misteri”, asseguraven aleshores.

 

Fonts del rectorat han explicat a El Món, els gendarmes es van personar al Centre Pau Casals, on se celebrava el dinar institucional entre l'equip rector i els bisbes de Perpinyà-Elna, Girona, de La Seu d'Urgell i l'abat de Montserrat. La seva missió controlar que no hi haguès Puigdemont.

 

La recerca dels gendarmes, però tenia una explicació. El dijous el diari L’Independent va publicar que Puigdemont participaria en un dels debats de la UCE, el dissabte a les 12 del migdia. Però en aquell dia i hora, l’únic acte previst era una taula rodona que tenia com a protagonista principal el conseller de Polítiques Digitals, el santcugatenc Jordi Puigneró. La semblança fonètica entre els cognoms de Puigdemont i de Puigneró hauria portat a confussió al diari i, de retruc, als gendarmes i els seus serveis d’informació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem