Els regidors de Sant Cugat s'acomiaden de la seva cadira

Darrer ple municipal del mandat 2015-2019 a Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat tanca oficialment el mandat polític encetat el 2015 amb la celebració del darrer ple municipal, que se celebra aquest dilluns, 20 de maig, a partir de les 18 hores a l'ajuntament. La sessió plenària servirà exclussivament perquè els regidors i grups polítics facin balanç i s'acomiadin de la seva cadira.

Amb les eleccions municipals del 26 de maig, hi haurà canvis de representants polítics i, malgrat que alguns dels regidors tenen tots els números de ser novamenet escollits, n'hi ha d'altres que no se'ls veurà més al ple municipal.

Susanna Pellicer i Esther Salat són dues de les regidores del govern municipal que van anunciar que no continuarien en la primera línia política. Han estat regidores amb responsabiltiats de govern des de 2007, primer amb Convergència i Unió i ara en el grup municipal del PDeCAT-Demòcrates. Del mateix grup, tampoc repeteixen Mayte Pérez, regidora de 2015 a 2019, i Joana Barbany, a l'Ajuntament des de 2011.

Ignasi Bea, regidor de la CUP des de 2011, també diu adéu a la política representativa. Igual que Ferran Villaseñor, regidor del PSC entre el 2007 i el 2015 i amb ERC-MES aquests darrers quatre anys. Tampoc Roser Casamitjana, representant d'ICV-EUiA des de 2011, seguirà com a regidora.

Aquests són els que han anunciat que no seguiran com a regidors, tot i que alguns formen part de les llistes electorals dels seus partits en els últims llocs de la llista. Després de les eleccions, però, es comprovarà quins altres regidors pot ser que s'acomiadin també de la seva cadira al ple municipal.

 
Comentaris

Destaquem