ERC-MES, les JERC i CUP-PC, contra la violència masclista a la Festa Major

Els dos partits polítics volen prendre mesures per combatre les agressions masclistes també en les pròxims esdeveniments d'oci al municipi

Els grups ERC-MES, les JERC i la CUP-PC portaran al ple municipal del mes de maig la proposta d'elaborar un protocol per combatre les agressions masclistes de cara a la Festa Major i en pròxims esdeveniments d'oci o festius de gran concurrència al municipi. Els partits reclamen que aquest protocol s'elabori i s'avaluï conjuntament amb les associacions locals, col·lectius i comissions que treballin des de la perspectiva de gènere. 

Els dos grups també proposaran que s'impulsin campanyes específiques de sensibilització i prevenció de la violència masclista, tant per la Festa Major d'enguany com pels propers esdeveniments festius. 

En la seva moció, el grup ERC-MES inclou altres punts, com refermar la condemna de l'Ajuntament a totes les violències sexuals que pateixen les dones. Per altra banda, la CUP-PC proposarà la incorporació de la perspectiva de gènere en l'organització dels actes i l'elaboració de la programació de la Festa Major del 2018, i si és possible, també per la del 2017. 

La moció republicana forma part de la campanya de les JERC No és no, que té com a objectiu conscienciar el jovent de la necessitat que les relacions sexuals siguin 100% lliures.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem