ERC-MES vol obrir els patis de les escoles en horari no lectiu

La força política municipal presentarà una moció al Ple Municipal d'octubre per desenvolupar un programa de patis oberts

La formació local d'ERC-MES aposta per implantar un projecte per obrir els patis de les escoles públiques en horaris no lectius, per permetre que els nens i joves de Sant Cugat puguin gaudir dels espais fora de l'horari escolar. En aquest sentit, la formació proposa els següents acords en una moció que presentarà en el Ple Municipal del mes d'octubre:

  • Que el Govern Municipal desenvolupi, abans de finalitzar aquest mandat, un projecte de “Patis Oberts” que optimitzi i posi a disposició de la ciutadania els patis de les escoles i instituts de la ciutat fora de l’horari escolar.
  • Garantir que aquest projecte es desenvolupi comptant amb la participació dels equips directius dels centres educatius, les AFA, el Consell de Joves 13-16 i el teixit associatiu santcugatenc.
  • Comunicar els presents acords als centres educatius de Sant Cugat, a la Coordinadora de les AFA, al Consell 13-16, a la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular i a la Coordinadora d’Entitats Esportives.
     

 
Comentaris

Destaquem