Guanyem Valldoreix anuncia "propostes amb perspectiva de gènere"

La coalició d'esquerres de Valldoreix per a les eleccions ha anunciat també que s'adhereix a la vaga del Dia de la Dona

Guanyem Valldoreix ha anunciat que el seu programa electoral comptarà "amb perspectiva de gènere", i anima a tothom a participar en l'elaboració d'aquest programa amb diferents propostes, per la qual cosa organitzarà una trobada ciutadana el pròxim 26 de març. "Volem sentir la veu de la ciutadani", ha explicat en aquest sentit Olga Lacoma, membre de la formació.

A més, la formació liderada per Xavier Humet, ha explicat que s'adhereix a la vaga feminista del 8-M, en el marc del Dia de la Dona.

"Com a ciutadanes, de vegades sentim que la política ens queda molt lluny, que no ens demanen opinió sobre allò que ens preocupa", ha assenyalat Olga Lacoma. "És molt important que se'ns escolti, des de la perspectiva de gènere. Si volem igualtat en les administracions que ens representen, les dones hi hem de contribuir", ha afegit. D'altra banda, ha assenyalat que una de les propostes per aconseguir un Valldoreix més feminista és "incloure noms de dones als carrers".

Aposta per a la centralitat i la participació

Guanyem Valldoreix vol recuperar la centralitat en la participació ciutadana, també en clau de gènere, i ha anunciat que hi haurà propostes en el programa electoral cap aquesta direcció. D'altra banda, la formació ha reclamat també recuperar espais de participació ciutadana, com el Consell de la Vila.

 
Comentaris

Destaquem